icon clock13.04.2017
icon eye56
Фото Цікаве

Зелені паростки майбутнього

4 квітня гуртківці Виноградівського районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді спільно з працівниками парку Перені взяли участь у  Всеукраїнській акції «Зелений паросток майбутнього».
Дана акція спрямована на поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрій населених пунктів та прилеглих територій, збереження природоохоронних територій, заповідних та інших особливо цінних об’єктів, здійснення екологічного виховання та, зокрема, формування у юних громадян таких якостей, як почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування і оздоровлення довкілля.
Вихованці екологічного центру під керівництвом досвідченого працівника паркового мистецтва Йосипа Йосиповича Штайгера посадили «паростки майбутнього» – гінкго дволопатеве та дуб болотний, як реліктові дерева, що потребують охорони та збереження. «Дуже приємно, що вихованці екоцентру долучилися до цієї доброї справи й відрадно, що діти  відчувають себе частинкою живої природи», – відмітила директор нашого закладу Галина Василівна Чабрун.
Ми вважаємо, що такі акції надзвичайно корисні, адже є тією необхідною роботою, щоб і надалі наш Виноградів залишався одним із зелених міст Закарпаття.
Цінуймо наш рідний край та піклуймося про нього – і він віддячить нам своєю щедрістю ще багато століть поспіль!
Світлана Шереш
завідуюча відділом організаційно-масової роботи Виноградівського районного еколого-натуралістичного центру