icon clock17.02.2017
icon eye33
Новини Фото

Запрошуємо всіх на ярмарок та флешмоб 22 Push-up Challenge

Завтра, 19 лютого на центральній площі міста військові Виноградівщини – учасники бойових дій на Сході країни в АТО, переймають естафету Всеукраїнського флешмобу 22 Push-up Challenge і будуть віджиматися 22 рази. До них приєднаються спортсмени та учнівська юнь, можуть долучитися всі бажаючі. Кожен учасник флешмобму таким чином має змогу наглядно продемонструвати свою підтримку постраждалим на неоголошеній війні.
– Ми – учасники бойових дій на Сході країни в АТО, запрошуємо всіх бажаючих долучитися до участі у флешмобі. Пройшовши страхіття війни на Донбасі, кожен з нас якнайкраще розуміє тих захисників, котрі ціною власного життя і надалі продовжують боронити цілісність нашої Батьківщини. Дехто повернувся додому з тяжкими пораненнями чи болісним психологічно-емоційним станом і потребують допомоги медиків та психотерапевтів, або ж реабілітації. Солдати Виноградівщини, підтримаймо тих наших побратимів, котрим зараз тяжко! Жителі району, не забуваймо про тих, кому завдячуєте мирним життям! Згуртуймося задля благородної мети. Разом – за мир, – закликає ініціатор масового заходу Василь Маркусь, учасник бойових дій в АТО, який у складі 128-ої ОГПБр відстоював Луганський аеропорт.
Аби підтримати наших славних захисників не лише морально, а й матеріально, волонтери «Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів» організовують ярмарок, виручені на якому кошти (всі або частково – за бажанням учасників) будуть передані волонтерам, які витратять їх на операції, лікування чи реабілітацію наших славних захисників, котрі наразі перебувають у Мукачівському військовому шпиталі.
Початок ярмарку о 12-ій год. Тут свою молочно-сирну продукцію реалізовуватимуть ФГ «Карпатський буйвіл». Сім’я городянки Цвітани Ісак пропонуватиме засушені трави на чай, пересипані з цукром смородину та обліпиху, а також домашні випічки, ароматні чай і каву. ДП «Виноградівський лісгосп» реалізовуватиме глінтвейн та чай з «дарів лісу». «Старе місто» (Торговий центр «Абсолют») не тільки продаватиме смаколики, а й проведе з малечею школу кухарів. Пройти цікавий майстер-клас пропонує і дитяча розважально-пізнавальна студія «Розумашки». Неповторні вироби народних майстринь продаватимуть талановиті активістки ГО «Пацьорки» та рукодільниці з Оноку, а місцеві художники будуть реалізовувати свої картини. Також на ярмарку можна буде купити натуральні «Русинські соки Драгуна», кондитерські вироби, суху випічку та булочки від приватних підприємців Еміла Токача, Галини Юдіної та Михайла Черепка, а також дитячі іграшки та речі. Також на ярмарку можна буде придбати білети на дискотеку за участі Влада Ями, яка відбудеться у клубі JJ NIGHT CLUB 4 березня. Центральна районна бібліотека розгорне бібліомістечко, де збиратимуть книги для солдатів.  
Сам флешмоб 22 Push-up Challenge та святковий концерт розпочнеться о 14.00. Патріотичним піснеспівом молодих ветеранів підтримають сивочолі учасники хору Ветеранів війни і праці. Бадьорий настрій гарантують – Василь Тарнай та Тетяна Гудачок.
Ласкаво просимо всіх жителів та гостей району!
Оргкомітет