Врятуймо життя Іванкові

Веселий безтурботний хлопчина, котрому тільки першого липня виповниться 14 років мав би радіти життю, відчувати перше кохання і смак нових звершень та перемог. Та, на жаль, його юне життя затьмарила страшна недуга – вузлова форма меланоми шкіри передньої поверхні правої гомілки ІІІ-ІV-ої стадії по Кларку.
– У 2014 році від раку кишківника померла дружина, тож ми із сином залишилися вдвох (ще один син у нас помер під час пологів). А віднедавна і в мене ІІІ-тя група інвалідності. Та ще лишився без роботи, працював у дорожній службі, та новий власник багатьох позвільняв. Син грає у волейбол, допомагає вдома поратися по господарству, – розповідає батько Івана Петро Данилович. – На нозі у нього була родимка. Аж раптом вона почала рости, а коли випадково зачепив і здер – закровила так, що ледве кров зупинили. Пішли в лікарню до Виноградова, щоб відрізали, але нас одразу відправили в Мукачево у обласну дитячу лікарню. Прооперувавши, зробили аналіз і діагностували рак шкіри. Відтак почалися наші будні по лікарнях. Відправили на томографію в Ужгород, де виявили лімфовузли. У нього весь час висока температура і погане самопочуття. Наразі нам дали направлення у інститут раку в Київ. Сподіваємось, що тут вдасться врятувати життя сину.
Для батька-одинака єдиний син – вся його сім’я. Він просить всіх небайдужих людей допомогти їм зібрати кошти на лікування. Номер карткового рахунку у ПриватБанку 5168 7426 0621 5642 на ім’я Бровді Петро Данилович. Контактний номер телефону батька 098-600-97-21.
Щиро віримо у співчутливість та небайдужість. Разом – сила!