icon clock23.12.2019
icon eye18
Політика Фото

Владіслав Поляк звернувся до міністра інфраструктури щодо ремонту дороги Іршава-Виноградів

Із приходом зими і погіршеннями погодних умов, погіршується і стан доріг в області. Однак є ділянки автошляхів, які потребують невідкладного ремонту. До таких належить і ділянка Іршава – Виноградів. А конкретніше – вздовж усієї вулиці І. Франка у м. Виноградів, від виїзду з міста і до с. Онок, а також ділянка дороги в межах с. Заріччя Іршавського району. Вищезазначена дорога проходить через два райони, з’єднує автошлях національного значення Н-09 з дорогою міжнародного значення М-23, яка сполучає Україну із пунктами пропуску на українсько-угорському кордоні в смт Вилок Виноградівського району і м. Берегово.
Ситуація погіршується з кожним днем, враховуючи ще й фактор активного курсування цими дорогами великовагового транспорту. Це спричиняє не лише руйнування дорожнього полотна, а й є причиною частих аварій, заторів та руйнування прилеглих житлових будинків.
Задля вирішення проблеми жителі Виноградівського та Іршавського районів звернулися до народного депутата України Владіслава Поляка з проханням вирішити питання завершення ремонту автомобільної дороги державного значення Іршава – Виноградів. Варто зауважити, що у 2017-2018 рр. на маршруті Іршава – Виноградів вже проводили частковий ремонт на відрізку с.Великі Ком’яти – с. Онок.
У свою чергу політик надіслав депутатське звернення міністрові інфраструктури Владиславу Криклію з проханням посприяти у вирішенні питання.

«… прошу розглянути звернення по суті та вжити дієвих заходів реагування до ремонту автомобільної дороги державного значення Іршава – Виноградів», – зазначено у документі.
Про результати розгляду звернення повідомимо згодом.
Прес-служба Владіслава Поляка