icon clock08.12.2016
icon eye24
Новини Фото

Влада привітала волонтерів

Минулого понеділка волонтерів Руху підтримки закарпатський військових – Виноградів перші керівники району зібрали за «солодким» столом. Так, у невимушеній дружній обстановці відзначали Міжнародний день волонтерів.
– Волонтери – це люди, котрі безкорисно взялися допомагати всій державі. І допомагають вони не тільки солдатам, а й зібрати гроші на лікування чи на операцію всім, хто опинився в скруті. Я зичу, аби той вогник енергії на почесній громадській діяльності ніколи не згасав у ваших серцях. Бажаю доброго здоров’я, злагоди, а головне – миру, аби матері, дружини, сестри та донечки більше не оплакували своїх чоловіків, котрим випало захищати цілісність нашої держави. Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки від імені кожного громадянина, кожної людини за безкорисливу працю на благо процвітання і миру на нашій землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, будьте щасливі і наповнюйте щастям життя інших людей. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших  – сказав у своїй промові голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк.
– Не секрет, що коли розпочиналися військові дії на Донбасі, ключову роль відіграли саме волонтери, котрі дбали про екіпіровку наших солдатів, тим самим взявши на себе функцію держави. Завдяки їм нам вдалося зупинити ворога, не давши йому рухатися далі до Києва, – зазначив у вітальному слові голова райради Віталій Любка.
Грамотою районної державної адміністрації нагороджено активістку Руху підтримки закарпатських військових «За значний вклад у розвиток волонтерського руху на Виноградівщині, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера Єлизавету Кордюк, а подякою – Ольгу Гал-молодшу. Подяками районної ради нагороджено Ольгу Шерегі та весь волонтерський колектив за «визначну роль у матеріальній та моральній підтримці учасників АТО.
Трохи із запізненням грамоти обласного військкомату передали Ользі Гал, Мальвіні Савинець та Марії Феневгазі.
Координатор волонтерського Руху Михайло Роман подякував керівникам району за співпрацю та підтримку. Бо коли є порозуміння влади і громади, тоді й будь-які питання вирішуються вчасно.
За повідомленням Виноградівської райдержадміністрації