icon clock14.06.2019
icon eye22
Політика Фото

Віталій Любка привітав громаду Олешника з Днем села

Минулого тижня Олешник відзначив 735-ту річницю від дня заснування. Розділив радість свята з жителями села голова Виноградівської районної ради Віталій Любка. Був також присутній на урочистостях очільник Іршавської районної ради Віктор Симканинець.
У своєму привітанні Віталій Любка зазначив, що Олешник є частиною історії нашого району, області та нашої держави. Історії, яка, насамперед творять люди. Тому, наголосив він, найбільшим багатством села є його жителі – щирі, привітні та гостинні люди.Керівник ради побажав селу розквіту, а його мешканцям добробуту та міцного здоров’я.
Вітаючи односельчан зі святом, сільський голова Степан Попович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток села місцеві мешканці були відзначені грамотами районної та сільської рад. Зокрема районні нагороди отримали землевпорядник сільської ради Надія Тупиця, приватний підприємець Олександр Керечанин, настоятелі храмів о.Іоан Бровдій та о.Василь Бровді. Окрім того, з нагоди свята подарунки отримали старожили села, а також подарункові сертифікати загальною вартістю 20 тис.грн. були передані у два садочки від обласного депутата Владіслава Поляка.
Після урочистостей розпочалися музичні вітання − концертну програму підготували талановиті діти та молодь села.
Виноградівська районна рада