icon clock11.08.2017
icon eye30
Новини Фото

Віталій Любка скликав нараду щодо проведення руслоочисних робіт в районі

7 серпня голова Виноградівської райради Віталій Любка обговорив питання забору піщано-гравійної суміші на річці Тиса з депутатами, представниками громадськості, водного господарства.
Начальник міжрайонного управління водного господарства Станіслав Коломис інформував, де згідно проектної документації, наразі проводяться руслоочисні роботи. Також присутні відзначили, що в кількох селах здійснюється забір гравію без дозвільних документів.
 − Фіксуватиме порушення та відхилення від проектів робоча група, яка із залученням депутатського корпусу, громадськості, екологів та працівників рибоохорони перевірятиме роботу підприємців з розчистки русла Тиси. Також Віталій Любка підсумував, −  у разі виявлення місць несанкціонованого забору піщано-гравійної суміші в населених пунктах  відповідні звернення будуть направлені до правоохоронців та в інші інстанції.
Крім того, присутній на нараді Дротинський сільський голова Михайло Ярема розповів, що великогабаритні вантажівки в Дротинцях до місця забору гравію проїжджали територією села попри прийняту заборону сільською радою і таким чином руйнували нещодавно відремонтовані дороги. Відтак цю проблему вже вдалося владнати, зазначив він.
Виноградівська районна рада