Велосипедисти Виноградівщини зібрали Галинці Старості кошти на лікування

Минулої неділі з другої спроби у Виноградові все ж відбувся благодійний велопробіг у підтримку Галинки Старости з Виноградова, у котрої вроджене генетичне захворювання – хронічний муковісцидоз з панкреатичною недостатністю. Публікації про сім’ю Старостів вже не раз були на шпальтах нашої газети під традиційною рубрикою «Благодійність», адже у цій мама Світлана та тато Павло від самого народження своїх красунь-донечок Галинки та Єлизавети борються за їх безболісне життя. І щоразу переконуються, що світ не без добрих людей. І тепер, погожого недільного вечора благодійний фонд «Виноградів» за підтримки та сприяння Виноградівської райдержадміністрації зуміли згуртувати чималу когорту любителів двоколісного еко-транспорту і зібрати гроші на лікування 12-тирічної Галинки, котрій наразі вже потрібно робити пересадку печінки. Проходила акція під постійним гаслом фонду «БЛАГОДІЙНІСТЬ = ЛЮБОВ».  Всього зібрали і передали дівчинці 17 247 гривень. Організатором акції, як відомо, був благодійний фонд «Виноградів», за підтримки Виноградівської райдержадміністрації, ФЦ «Дарт», а також технічної підтримки інтернет-провайдера «Експрес».
Серед учасників акції були розіграні цінні призи від партнерів – абонементи від ФЦ «Дарт» та інтернет-провайдера «Експрес», а також головний приз – велосипед від магазину «Велотайм». Окрім того, всі бажаючі мали змогу прийняти участь у флешмобі, майстер-класі з дитячого фітнесу та подивитись виступ з вело-фрістайлу.
Волонтер благодійного фонду «Виноградів» Олена Мудра на своїй сторінці у Facebook написала: «Ми провели наш благодійний велозахід в підтримку Галинки Старости (мама Світлана Староста) і дуже сподіваємося, що виручені сьогодні кошти допоможуть дівчинці на шляху до здорового майбутнього. Чесно, дуже хочеться, щоб таких заходів, які єднають навколо доброї справи як сьогодні, було побільше. Ви всі, хто прийшов та підтримав, справжні молодці!».
Вл. інф.