«Великодній кошик – захиснику України»

Саме таку назву мала третя, традиційна акція, організована освітянами району під керівництвом методиста управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Віри Столець. Завдяки вчителям, учням шкіл району  та батькам було зібрано подарунки, продукти харчування для солдатів АТО, листи та малюнки школярів. На придбання пасок, медикаментів та всього необхідного для наших військових у ЗОШ району було зібрано 15 тис. 39 грн.

– Окрім нашої рідної 128-ої ОГПБ, ми опікуємось ще й бійцями 54-ої та 14-ої бригад, котрі зараз дислокуються на Маріупольському напрямку. Для всіх них найвагомішою є морально-психологічна підтримка кожного з нас. Тож особливої уваги заслуговують дитячі малюнки. Адже, за словами солдатів, заради їх щасливого майбутнього можна і життя віддати, – сказав координатор «Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів» Михайло Роман. У знак вдячності та шани Михайло Михайлович вручив подяки «За допомогу у спорядженні захисників України та підтриманні бойового духу військовослужбовців» Вірі Столець та всім школам району. Бо ж із самого початку неоголошеної війни на Донбасі, саме освітні заклади нашого району є найактивнішими помічниками волонтерського руху.

Щирі слова вдячності для всіх, хто долучився до проведення акції, а також постійно підтримують наших славних захисників, лунали з вуст військовослужбовців батальйону «Тиса», активістів ГО «Союз ветеранів АТО, волонтерів «Патріот» Віталія Галаса та Івана Гоздика, котрі пройшли страхіття війни і продовжують відстоювати цілісність і суверенітет нашої держави, а також волонтерів Юрія Морозовича та Ольги Шерегі. У свою чергу методист Віра Столець та керівник методоб’єднання заступників директорів шкіл з виховної роботи Світлана Палош також подякували волонтерам за активність, а солдатам АТО – за їх мужність та героїзм, зазначили, що й надалі підтримуватимуть їх.               

  Наталія Кобаль