icon clock21.07.2021
icon eye49
Фото Цікаве

У Виноградові змагалися рибалки з інвалідністю

На озері Сальва у Виноградові пройшов турнір з риболовлі для людей з інвалідністю. Серед гостей заходу були голова Берегівської РДА Ігор Вантюх, його заступниця Єва Данич, заступник голови Виноградівської ТГ Віталій Любка, депутат Виноградівської ТГ Михайло Роман, представники Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів (голова Олександр Лизанець) та Ужгородського відділення Українського товариства сліпих (керівник Іван Реміцкі).
– Зараз державна політика спрямована на створення безбар’єрності та інклюзії. Повага до прав, толерантність, простір, дружній до маломобільних груп населення, інклюзія і безбар’єрність – мають стати новою суспільною нормою. Розумію, що громадянська безбар’єрність, поліпшення можливостей залучення до участі у суспільному житті – важливі для людей з інвалідністю. Приємно, що ми змогли організувати турнір з риболовлі. Шановні учасники, бажаю вам приємних та позитивних вражень, спортивного азарту, добра і легких доріг в житті, – наголосив у вітальному слові Ігор Вантюх.
Голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олекасандр Лизанець вельми задоволений цьогорічним турніром, який дає змогу не лише позмагатися, але й поспілкуватися, відпочити в приємній компанії рибалкам з інвалідністю. «Добре й те,– каже він,– що традиційно наші заходи підтримують спонсори, які не відмовляються від підтримки людей з інвалідністю навіть в такі скрутні для української економіки часи». Генеральним спонсором турніру стала компанія «Big Fish».
На завершення переможців турніру було нагороджено грамотами, відзнаками, цінними подарунками, а всі учасники отримали в якості призу живу рибу.
Шановні читачі, у вас є можливість підтримати людей з обмеженими можливостями, та сприяти їх реабілітації, надавши посильну допомогу:
АТ КБ «Приватбанк»,пр UA053052990000026002043603971, код ЄДРПОУ 37231258, МФО 305299.

Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів