icon clock25.08.2016
icon eye20
Спорт Фото

У Виноградові пройшов обласний чемпіонат з шашок

З нагоди знаменної дати в історії нашої держави, у Виноградові відбувся чемпіонат Закарпатської області з шашок. Проходив він по швейцарській системі – 7 партій у два тури. Перший тур тривав по 10 хвилин на кожну партію, а другий – по три хвилини. Його учасниками були 18 шашкістів краю – з Ужгорода, Мукачева, Хуста, Іршави, Тячева і Рахова.
У першому турі перше місце виборов багаторазовий чемпіон області Володимир Шопа з Мукачівського району, друге та третє місця – чемпіонка України та Європи Ольга Павляк та 14-річний Богдан Роман з Іршавщини.
У другому турі однакову кількість очок набрали Володимир Шопа (Мукачево), Богдан Роман (Іршава) та Василь Тіводор (Виноградів). Аби визначити переможця, довелося додатково розіграти партії по 3 хвилини. І тут пощастило наймолодшому спортсмену Богдану Роману, який і опинився на вершині п’єдесталу. Друге місце за Василем Тіводором, а третім став Володимир Шопа.
Всі переможці нагороджені грамотами і медалями. Грошові премії шашкісти отримали від постійного благодійника виноградівських спортсменів Євгенія Ярини.
Вл. інф.