У Виноградові пройшов Перший сімейний велозаїзд

Сонячний недільний день зібрав у Виноградові усміхнених, позитивних, налаштованих на активний відпочинок людей. Дорослі і діти, молодь і сім’ї – усі вони стали учасниками Першого сімейного велозаїзду. Його організували активісти партії «Рідне Закарпаття» у Виноградові до Дня фізичної культури та спорту.

Збір  та реєстрація пройшли на головній площі міста – пл. Миру. Звідси і брав початок маршрут, прокладений організаторами. Загалом відстань,  яку подолали учасники, склала майже 6 км.

З пл. Миру велосипедисти виїхали на вул. Копанську, а відтак – на вул. Комунальну. Тут учасників чекав привал з кавою та охолоджуючими напоями. Продовжився велозаїзд  у напрямку вул. Чкалова та вул. Миру. Біля пам’ятника виноробу велосипедисти знову мали нагоду трохи відпочити, а вже звідти вирушили на останнє коло через центр міста до фінішу на площі Миру.

Там учасників та присутніх розважив своїм виступом заслужений артист України Іван Пилипець, а опісля відбувся розіграш головного призу, наданого народним депутатом України Владіславом Поляком. Артист витягнув щасливий лотерейний номер і стало відоме ім’я переможця. Ним став пан Василь із с.Шаланки.

– Дякую всім організаторам, присутнім! Побільше нам таких заходів. Дякую народному депутату Владіславу Поляку за щоденну турботу про місто, про виборчий округ. Разом ми переможемо! – сказав зі сцени власник новенького велосипеду.

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Рідне Закарпаття»