У Виноградові пройшов Міжнародний фестиваль «Ігри розуму»

Другий Міжнародний фестиваль інтелектуальних ігор «Кубок Закарпаття» 1-5 травня проходив на базі готельного комплексу «Чорна Скеля» у Виноградові. Зібрав він близько 100 інтелектуалів з різних міст України. Із нашого краю були дві команди «ТОВ Джентерм Україна».
Місце вибрали не спроста: виноградівець Олександр Данкович давно дружить із гравцями вищої ліги, тож саме він запросив розумників у рідне місто. Організаторами «Кубка Закарпаття» стали призери чемпіонату Європи Валерій Болган та Олег Тарасенко, а також одесит Євген Армер та виноградівець Олександр Данкович.
Окрім самих організаторів, з вітальним словом до інтелектуалів звернувся голова Виноградівської районної ради Віталій Любка, який наголосив на важливості проведення такого заходу саме на території прикордонної Виноградівщини і побажав перемоги найрозумнішим. А на завершення інтелектуальних ігор Віталій Володимирович вручив всім учасникам подяки та цінні подарунки від ТОВ «Сандерс Виноградів» та від Ліги інтелектуальних ігор.
Слід зазначити, що в перерві між змаганнями розумників була і музична пауза – учениця Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока Каміла Фізер порадувала грою на скрипці.
Вл. інф.