У Великій Копані вшанували жінок

У будинку культури с. Велика Копаня вшановували жінку – найчарівніше творіння на Землі. Адже саме завдяки їй світ наповнюється любов’ю, добром та надією. Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки.
Ведучими заходу  під назвою «Жінки – найпрекрасніше творіння світу» були Валерія Балаж та Світлана Бровдій. Учасники гуртка художнього читання, хореографічного та вокального гуртків художньої самодіяльності, а також найменші учасники свята, вихованці хореографічного гуртка «Перлина» – учні 1-Б класу Великокопанської ЗОШ, під керівництвом художнього керівника Вікторії Мазуряк, подарували чудовий святковий концерт. Дарували найщиріші побажання, веселі сценки, запальні, ритмічні танці, пісні, які пронизували своєю чутливістю кожного присутнього. Діти вітали своїх мам, бабусь, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.
На святі панував радісний піднесений настрій,  нотки весняного тепла, любові до мами, почуття поваги і шанування до усіх жінок – це і було метою свята, присвяченого жінкам, адже вони бережуть увесь рід людський!
Висловлюємо щиру подяку присутнім на нашому святі!
Павліна Балаж, директор будинку культури