icon clock30.08.2019
icon eye49
Політика Фото

У селі Пушкіно завершується капремонт даху будівлі дитсадка

Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка відвідав з робочим візитом село Пушкіно, де побував у дитячому садочку.
На баланс районної ради садок перейшов у кінці 2018 року і потребував проведення багатьох ремонтних робіт. Так, у дитячому садочку потрібний ремонт внутрішніх приміщень, фасаду, в будівлі не належним чином функціонує каналізація тощо.
У квітні рішенням сесії 25 тис. грн. було виділено на закупівлю кухонної плити. Сьогодні працівники харчоблоку можуть готувати їжу на новій плиті, раніше це робили на старій пічці на дровах. Однак першочерговим питанням закладу залишався ремонт даху. Зі слів директора закладу Ольги Міщанин, покрівля дитячого садка перебувала у вкрай незадовільному стані й дрібні ремонтні роботи вже не допомагали. Тож постала гостра необхідність проведення капітального ремонту всієї покрівлі.
На ремонт проблемної частини даху та заміни старого шиферу депутатський корпус спрямував з районного бюджету 200 тис. грн. На сьогодні ремонт даху тут завершується й незабаром садочок зможе розпочати свою роботу.
Виноградівська районна рада