icon clock09.06.2017
icon eye40
Фото Цікаве

У «Планеті секон-хенд» роздавали подарунки

Як тільки у «Планеті секонд-хенд» оголосили про конкурс «Намалюй малюнок – отримай подарунок», хлопчики та дівчатка одразу активізувалися. Тож до Дня захисту дітей тут цілу стіну оздобили дитячими витворами мистецтва. Чекаючи на свято, хлопчики та дівчата підходили до цієї виставки і показували друзям свої роботи.
Дитячій радості не було меж, бо привітати юних аматорів пензля та олівця прийшли весела мишка та кумедний клоун Зеленка. Вони по черзі запрошували до себе малечу і розмальовували їх. Тож за лічені хвилини довкола них юрбилися мишки та котики, а в декого на обличчях зацвіли квіти і замайоріли жовто-блакитні прапори. Клоун та Мишка проводили з дітьми різноманітні цікаві конкурси та забави, а поруч їх пригощали безкоштовною солодкою ватою та прохолодною водичкою. Не обійшлося і без благодійності: організатори святкового дійства поставили скриньку для збору коштів маленької Катрусі Лісовець з Ужгорода, у якої лікарі діагностували пухлину головного мозку.
Нікого з юних конкурсантів не залишили без уваги, всім, хто приніс у «Планету секонд-хенд» малюнки, вручили пакунки з новенькими подарунками. Так, Флора Кормош, яка першою відобразила на папері своє бачення економного вбрання, отримала сертифікат на святковий сімейний обід в «Бона-піці». Приз глядацьких симпатій дістався Дарині П’ятницькій та Василю Козаку, а наймолодшими майстрами пензля були дворічний Ярослав Лях та 3-річна Данута Шаркаді. Серед нагороджених від магазину були Аня Лендєл, Олександр Лакатош, Сільвія Тимканич, Ніколетта Семере, Емілія Головко, Евеліна Івегеш, Євгенія Лисак. За 6 місце нагородили Максима Цветаєва, 5 – Олексія Лисака, 4 – Ніколетту Люту. О ось довгоочікуваний момент нагородження головних переможців конкурсу. Так, на третій сходинці опинилася Беата Данило, другою стала Амалія Грицик. А от за перше місце в конкурсі малюнків велосипед отримав Віталій Данило.  
Наталія Шаркаді