icon clock27.06.2018
icon eye33
Новини Фото

триває капітальний ремонт дороги Велика Копаня–Широке

На Виноградівщині триває ремонт дороги державного значення Мукачево − Львів на ділянці Велика Копаня − Широке, де буде капітально відремонтовано 9,6 км дороги.
Минулого тижня голова Виноградівської районної ради Віталій Любка побував з робочим візитом у селі Широке, де, зокрема, обговорив ремонт доріг з сільським головою Іваном Феєром та дорожниками, які виконують роботи. Так, на сьогодні нову дорогу прокладено до початку села Широке, однак, основа під дорожнє покриття вже зроблена до сільського стадіону. Ремонт проводить ТОВ «ПБС», яке, до слова, цьогоріч виграло тендер на ремонт дороги Виноградів – Теково – Неветленфолу з фінансуванням у розмірі 44,9 млн. грн. Як зазначив Широківський сільський голова Іван Феєр, у межах населеного пункту будуть відновлені також тротуари, для цього сільська рада виділить необхідне фінансування.
Зі слів першого заступника начальника служби автомобільних доріг у Закарпатській області, поточний середній ремонт цієї дороги передбачає укладку двох шарів з товщиною асфальту близько 13 см та влаштуванням основи під дорожнє покриття − у 22 см. У середньому, один кілометр нової автодороги обійдеться у 16 млн. грн.
Окрім того, в районі розпочався ремонт дороги Берегово − Виноградів − Велика Копаня, яку теж утримує служба автомобільних доріг у Закарпатській області. Ремонтні роботи тривають від Вилока в бік Виноградова.
Виноградівська районна рада