icon clock17.06.2016
icon eye36
Новини Фото

Робоча зустріч з представниками державного коледжу МДУ

Голова районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко, керівник КП «Агенції місцевого розвитку Виноградівщини» Артур Шерегі цими днями обговорили робочі питання з керівництвом Виноградівського державного коледжу МДУ, який здійснює підготовку молодших спеціалістів з електропостачання, швейного виробництва, виготовлення виробів з шкіри тощо.
Керівники райради відвідали навчальні корпуси коледжу, гуртожиток, ознайомилися із матеріально-технічною базою та проблемами закладу. Зокрема побували у будівлі на вул. Шевченка у центрі Виноградова, де раніше була майстерня і лабораторії коледжу. Навчання тут планують відновити, тож наразі в приміщеннях тривають ремонтні роботи. Директор коледжу Йосип Іваніга звернувся з проханням до районного керівництва допомогти у ремонті даху цієї будівлі.
Учасники зустрічі побували також і в навчальному корпусі на вул. Вакарова, який коледж орендував і тепер вивільняє. Також обговорили можливість передачі корпусу на вул. Шевченка на баланс районної ради, перспективу створення на базі коледжу університету.
Повідомляє прес-служба районної ради