icon clock14.04.2016
icon eye31
Новини

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я голови Виноградівської районної державної адміністрації 12.04.2016 м. Виноградів №105

Про припинення опалювального сезону
Відповідно до статей 6, 20 і 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, враховуючи стійку середньодобову температуру зовнішнього повітря:    
1. Припинити опалювальний сезон 2015-2016 років на об’єктах соціально-культурної сфери, для пільгових категорій громадян та субсидентів з 15 квітня 2016 року.
2. Управлінню соціального захисту населення державної адміністрації  припинити нарахування субсидій для відшкодування витрат на оплату природного газу, що споживається на індивідуальне опалення.     
3. Пропонувати Виноградівському управлінню експлуатації газового господарства ПАТ „Закарпатгаз” відповідно до діючих норм і правил здійснити щорічні заходи із опломбування газових опалювальних приладів у бюджетних установах.
4. Відділу у справах преси, інформаційних технологій та зв’язку апарату райдержадміністрації забезпечити оприлюднення даного розпорядження через засоби масової інформації.
 5. Контроль за виконанням цього розпорядження  покласти на першого заступника голови державної адміністрації Н. Ю. Костелебу – Веремчук.
Голова державної адміністрації Михайло Русанюк