icon clock12.05.2016
icon eye28
Новини

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови Виноградівської районної державної адміністрації
    21 квітня 2016 року         Виноградів         № 120

Зареєстровано
у Виноградівському районному
управлінні юстиції
5 травня 2016 року
за № 3/387
Про бронювання робочих місць для проходження громадянами альтернативної (невійськової) служби

Відповідно до статей 6 і 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, статей 5, 13 Закону України „Про альтернативну (невійськову) службу”, з метою забезпечення роботою громадян, які направлятимуться для проходження альтернативної служби на підприємства, в установи, організації, що перебувають у державній, комунальній власності, або переважна частка у статутному фонді яких є в державній або комунальній власності, діяльність яких пов’язана із соціальним захистом населення, охороною здоров’я, захистом довкілля, будівництвом, житлово-комунальним та сільським господарством:
1. Забронювати робочі місця та затвердити перелік підприємств та установ на території Виноградівського району для проходження громадянами альтернативної (невійськової) служби у 2016 році, згідно з додатком.
2. Розпорядження голови районної державної адміністрації від 24.04.2015 р. №113 „Про бронювання робочих місць для проходження альтернативної (невійськової) служби”, зареєстроване у Виноградівському районному управлінні юстиції 5 травня 2015 року за №3/380, визнати таким, що втратило чинність.
3. Дане розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Виноградівському районному управлінні юстиції з моменту його оприлюднення.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  заступника голови державної адміністрації Данич Є. В.
Голова державної адміністрації Михайло Русанюк
З додатками, переліком підприємств, установ, для проходження громадянами альтернативної (невійськової) служби можете ознайомитися на сайті районної газети