icon clock13.10.2021
icon eye166
Фото Цікаве

Про призов громадян на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року

Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2021 р. № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» та згідно із наказом начальника Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковника С. ЗЕЙКАНА №19 від 25.08.2021 року з 1 жовтня 2021 р. по 31 грудня 2021 р. проводиться призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань.
Явці на призовну дільницю Першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2003 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: Перший відділ Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Виноградів, вулиця Миру, 53: в установлений час з документами, зазначеними в повістках. Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та мати при собі документи, які посвідчують особу.
Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Виноградівської міської об’єднаної територіальної громади, Вилоцької селищної об’єднаної територіальної громади, Королівської селищної об’єднаної територіальної громади, Пийтерфолвівської сільської об’єднаної територіальної громади зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у Перший відділу Берегівського РТЦК та СП.
На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від їх підпорядкування і форми власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до Першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Сергій ЗЕЙКАН, начальник Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник