Про приписку громадян 2005 року народження до призовних дільниць

На підставі Закону України від 25.03.2002 року №2232-ХІІ «Про військовий обов’язок і військову службу» (зі змінами, в редакції Постанови КМУ від 20 січня 2021 року №100 «Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом) з 4 січня по 31 березня 2022 року оголошується приписка громадян 2005 року народження до призовної дільниці Першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м. Виноградів, вул. Миру, 53).

Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2005 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м. Виноградів та на території Виноградівської, Королівської, Вилоцької, Пийтерфолвівської ОТГ, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Виноградів, вулиця Миру, 53 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за вказаною адресою до 01 лютого 2022 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі ст.14 Закону України від 25.03.2002 року №2232-ХІІ «Про військовий обов’язок і військову службу» (зі змінами) керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку до Першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Оксана ЛІВИК

начальник Першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник