icon clock15.06.2018
icon eye30
Цікаве

Привітали медиків зі святом

Напередодні Дня медичного працівника у міському будинку культури відбулися урочистості. З професійним святом привітати шановних людей у білих халатах завітали голова районної державної адміністрації Михайло Русанюк, голова районної ради Віталій Любка, перший заступник голови райдержадміністрації, депутат обласної ради Наталія Костелеба-Веремчук, секретар міської ради Катерина Зеленяк, головний лікар Виноградівської райлікарні Надія Онисько, начальник відділу охорони здоров’я РДА Леся Королевич.
Як кажуть, із самого порога на винуватців свята вже чекав справжній сюрприз – у фойє будинку культури була облаштована оригінальна тематична фото-зона «З днем медичного працівника!», яка одразу привертала увагу. А на сцені задушевну і святкову атмосферу створювали ведучі Олеся Данилець та Олександр Дубровка.
На адресу лікарів та ветеранів-медиків Виноградівщини лунали лише найкращі побажання, теплі слова шани і величезної вдячності, адже ми довіряємо людям цієї важливої професії найцінніше – своє здоров’я і життя. За багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у покращення медичної допомоги населенню та з нагоди Дня медичного працівника цілу когорту медиків краю нагороджено відзнаками – почесними грамотами та подяками обласної та районної державних адміністрацій, обласної та районної рад, міської ради і департаменту охорони здоров’я.
Чудову концертну програму подарували глядачам учасники художньої самодіяльності – учень Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока Генріх Севке, танцювальний колектив міського будинку культури «Галактика» (керівник Валентина Дудка), учениці Неветленфолівської ДШМ Барбара Шапі і Оніка Костя, учень Пийтерфолвівської ДШМ Матвій Поладі та співачка, директор Новосільського БК Лівія Баторі.
На завершення всім присутнім піднесли барвисті і запашні троянди, як знак великої людської шани.
Любов ТОКАЧ