icon clock25.10.2018
icon eye269
Фото Цікаве

Приватне БТІ «АРХІГРУП»: тут завжди раді допомогти

Уже майже 5 років у Виноградові працює приватне підприємство «АРХІГРУП». Створили його група професійних фахівців – приватних підприємців, з метою надання комплексних послуг по оформленню документів на нерухоме майно. Цікавий факт, що за весь період існування у них діє соціальний пакет, за яким надають значні знижки учасникам бойових дій та ветеранам і інвалідам війни, їх сім’ям, інвалідам за станом здоров’я, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям. Сама особисто знайома з багатьма людьми, котрі змогли приватизувати хату чи землю «за копійки» саме тут. Ввів його керівник підприємства – знаний у районі координатор волонтерського Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів Михайло Роман. Тож саме його ми і попросили детально розповісти про спектр послуг, які вони надають. Адже переконана: що-що, а документи у кожного порядного господаря, котрий себе поважає, мають бути в порядку.

– Найперше, це – проведення технічної інвентаризації нерухомого майна: будівель та споруд за договірною ціною, при необхідності термін виготовлення того ж дня. Тобто, у нас технічний паспорт на хату цілком реально виготовити за один день. Все робиться швидко та якісно.
– Багато людей зараз модернізують будинки, успадковані від батьків, або ж зводять добудови чи нове житло. У цьому, Михайле Михайловичу, Ваше підприємство може допомогти?
– Безперечно, так! Ми займаємося проектуванням будівель та споруд. Адже «АРХІГРУП» – це команда архітекторів, будівельників та інженерів по мережах. Ми займаємось проектуванням будівель та споруд: житлових будинків, торгових центрів, багатоквартирних будинків, соціальних об’єктів тощо. Проектуємо об’єкти категорії складності СС3. Окрім того, що необхідно першочергово, займаємось оформленням дозвільної документації на початок та завершення будівництва. Надаємо юридичний супровід при оформленні дозвільної документації на будівництво будівель та споруд, а також здача об’єкта до експлуатації. Також проводимо експертну оцінку нерухомого майна, автотранспорту тощо. Термін виготовлення – один день. Ціна на виконані роботи – договірна.
Також хочу додати, що наразі діє закон про спрощену процедуру реєстрації самочинного будівництва, щодо оформлення так само звертайтесь до нас.
– А якщо людина побудувала житловий будинок чи приміщення під офіс, магазин або кафе і хоче його продати?
– Тій людині теж до нас: надаємо ріелторські послуги при купівлі-продажу нерухомості. Ми допоможемо юридично оформити будь-який вид придбання чи відчуження нерухомого майна, в тому числі перевірка заборгованості, арештів тощо.
– На завершення нашої з вами бесіди, Михайле Михайловичу, скажіть будь ласка, як і де вас можна знайти?
– У місті Виноградів по вул. Шевченка № 12/2 (біля магазину «Родинні ковбаси»). Наші контактні номери телефонів: 099-754-26-44; 050-540-90-73; 050-209-96-89. Email: archigrup@ukr.net. Дзвоніть, пишіть, заходьте, – ми завжди раді вам допомогти.
Розмовляла Наталія Кобаль