icon clock19.05.2017
icon eye21
Новини Фото

Перший заступник Міністра регіонального розвитку України здійснив робочий візит на Виноградівщину

Перший заступник Міністра регіонального  розвитку України В’ячеслав Негода разом із представником Ради Європи, спеціальним радником Уряду України з питань децентралізації Даніелем Попеску, губернатором Закарпаття Геннадієм Москалем та головою Виноградівської райдержадміністрації Михайлом Русанюком, а також представниками міністерств освіти і культури, Центрального офісу реформ з децентралізації та експертами зі столиці провели зустріч із керівництвом та активом сіл Пийтерфолво, Тисобикень та Форголань.
В ході зустрічі, яка проходила у форматі відкритого діалогу, обговорено питання перспективи розвитку та покращення інфраструктури в селах Виноградівського району, розвитку місцевого самоврядування,  децентралізації та формування територіальних громад, якості надання освітніх послуг у школах із угорською мовою навчання.   
Під час бесіди перший заступник Міністра регіонального розвитку України В’ячеслав Негода запевнив селян у особистому сприянні подальшого розвитку інфраструктури у Виноградівському районі.                            Прес-служба Виноградівської РДА