icon clock09.02.2021
icon eye59
Спорт Фото

Перші чемпіонати області з боксу 2021

Протягом чотирьох днів, з 28 по 31 січня у м. Берегові пройшов чемпіонат Закарпатської області по боксу у декількох вікових групах: юнаки та дівчата 2008-2007 років народження, юніори та юніорки 2006-2005 рр. н., чоловіки та жінки до 22 років, всього близько 130 учасників. Виноградівська команда складалася з 5 вихованців спортивного клубу «Нокаут». Готував їх тренер Олег Стангрет. Наші спортсмени хоч і тренуються всього 3 місяці, показали непогані результати. У кошику нашого клубу 1 золото, 1 срібло і 2 бронзи.
Зазначимо, що тренуються у нашому клубі не тільки хлопці, але й дівчата. І першою чемпіонкою Закарпатської області у ваговій категорії 48 кг. стала саме вихованиця нашого клубу Каріна Стегура. Своєю жагою до перемоги Каріна виборола золото у суперниці з Ужгорода. Срібну медаль «Нокауту» приніс Юрій Данко (вагова категорія 63 кг), який у фінальному поєдинку поступився сходинкою ужгородському супернику. Дві бронзові медалі – заслуга спортсменів Сергія Брича та Івана Товта. «Загалом це дуже хороший результат, враховуючи те, що суперниками наших спортсменів на цьому чемпіонаті були досвідчені хлопці із всієї Закарпатської області, які займаються боксом щонайменше 1,5-2роки. Я дуже задоволений своїми вихованцями, їхніми досягненнями», – коментує тренер БК «Нокаут» Олег Романович.
Каріна Стегура виборола собі можливість представляти клуб на Чемпіонаті України з боксу серед дівчат, який пройде у м. Ужгород вже у березні. Сподіваємося, що Юрій Данко теж зможе взяти участь у Чемпіонаті України серед юнаків і юніорів.
Зазначимо, що наш клуб має можливість продовжити набір хлопців та дівчат віком до 14 років і старших, які мають бажання займатися боксом і радувати нас своїми досягненнями. Адже попереду нас чекають ще більше турнірів і перемог.

Людмила СВОРЕНЬ, засновник БК «Нокаут»