Окупанти розмістили на прихованих позиціях артилерійські установки та гаубиці – розвідка

Самохідні артилерійські установки “Гвоздика” та гаубиці калібру 122 мм розміщені на Сєвєродонецькому, Авдіївському, Бахмутському, Торецькому та Маріупольському напрямках.
На Донбасі російські окупанти на прихованих вогневих позиціях розмістили самохідні артилерійські установки та гаубиці з порушенням відстаней відведення важкого озброєння.
Як передає кореспондент УНІАН, про це на онлайн-брифінгу з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України, полковник Максим Праута. “Командування російсько-окупаційних військ продовжує здійснювати заходи, які не допускають стабілізації обстановки. Зокрема, з порушенням відстаней відведення важкого озброєння на прихованих вогневих позиціях утримуються самохідні артилерійські установки “Гвоздика” та 122-мм гаубиці Д-30 на Сєвєродонецькому, Авдіївському, Бахмутському, Торецькому та Маріупольському напрямках”, – сказав він. За даними розвідки, для підвищення ефективності застосування своєї артилерії окупанти збільшили кількість корегувальників вогню на передових позиціях та інтенсивність застосування безпілотних літальних апаратів. Як повідомляв УНІАН, на Донбасі минулої доби збройні формування 12 разів порушили режим тиші.

unian.ua