icon clock06.02.2021
icon eye55
Політика Фото

Обласна рада нарешті виділила кошти на ремонт дороги Виноградів-Теково-Неветленфолу

У 2021 році з обласного бюджету виділять кошти на ремонт сумнозвісної дороги Виноградів-Теково-Неветленфолу. Про це ідеться у дописі на офіційній сторінці “Рідне Закарпаття-Виноградів” у соцмережі Facebook. Місцеві мешканці скаржилися на її якість найбільше.

“Напевно, жодна дорога в Закарпатській області не піддавалася такій критиці, як сумнозвісний автошлях Виноградів-Теково-Неветленфолу.

І це не дивно, більше того – справедливо. Адже завищені очікування місцевих жителів щодо відновлення обласної дороги завжди розбивалися об бюрократичну машину.

На щастя, після місцевих виборів, нам з вами вдалося оновити якісний склад обласної ради.

За квотою обласних обранців від партії «Рідне Закарпаття», представників Виноградівщини, Івана Матрунича та Йосипа Фізеші крайовим парламентом було ухвалено рішення про виділення в 2021 році коштів на ремонт цієї дороги”, – ідеться у дописі.

Планується, що зазначену ділянку дороги відремонтують ще цього року і об’єднає вона одразу кілька сіл одного напрямку.

“Тож вже цього року мешканці Виноградівщини зможуть рухатися селами Теково, Сасово, Чорнотисів та Чепа, не знищуючи свої автівки.

Раніше народний депутат Владіслав Поляк клопотав до керівництва ОДА та Уряду про допомогу у вирішенні цього питання.

На щастя, ситуацію вдалося зрушити з місця після місцевих виборів, де очолювана нардепом та його колегами партія «Рідне Закарпаття» здобула впевнену перемогу.

Виконуємо передвиборчі обіцянки! ” – зазначають автори допису.