icon clock21.07.2017
icon eye33
Новини Фото

Обговорили стан ремонту доріг в населених пунктах

Кошти на поточний  та капітальний ремонти дорожнього покриття автомобільних доріг району були спрямовані з районного бюджету.

Про стан проведення ремонтних робіт  у районі йшла мова на нараді, яку провів голова Виноградівської районної ради Віталій Любка за участі заступника голови районної ради Адальберта Сверенка, Буківського сільського   голови  Юрія Петровки, Королівського селищного голови – Павла Фабріці, Теківського сільського голови  Миколи Пенцкофера, начальника філії «Іршавський райавтодор» Богдана Сича.
Як зазначив Віталій Любка, сьогодні проводиться ремонт дороги у селі Великі Ком’яти, автомобільної  дороги  Іршава – Виноградів,  районною радою у квітні поточного року було  виділено  кошти на співфінансування ремонту цієї дороги у сумі 650 тис. грн.
Також здійснюється ремонт дороги села Пийтерфолво – КПП «Велика Паладь», де згідно проектно-кошторисної документації передбачено провести ремонті роботи на суму 166 млн. грн.
Депутати районної ради на останній сесії 14 липня цього року знайшли можливість і додатково виділили 1,8 млн. грн. на ремонт доріг у районі. У свою чергу з держбюджету на поточний ремонт доріг у районі райавтодор отримав 1 млн. 345 тис. грн.  Так, уже цього тижня розпочнуться ремонтні роботи дороги у селі Букове. Далі – ремонти проводитимуться у селищі Королево, де мають капітально відремонтувати вулицю Злагоди, а також у інших населених пунктах району, зокрема, у селах Теково, Підвиноградів, Фанчиково.
З метою якісного та ефективного використання бюджетних коштів, депутатами районної ради буде проводитися постійний моніторинг якості  проведення ремонтних робіт.
Прес-служба райради