icon clock17.06.2020
icon eye39
Політика Фото

Нардеп Поляк передав засоби індивідуального захисту для працівників та вступників Виноградівського державного коледжу МДУ

Задля забезпечення якісного проведенню вступної кампанії в умовах карантину народний депутат України Владіслав Поляк передав засоби індивідуального захисту для працівників та вступників Виноградівського державного коледжу МДУ. Про це йдеться у дописі на офіційній сторінці закладу освіти у Facebook.

«Умови карантину внесли свої корективи в організацію цьогорічної вступної кампанії.

Сьогодні закладам передвищої фахової освіти потрібно особливу увагу приділити створенню санітарно-профілактичних умов перебування працівників, студентів та вступників у закладі освіти.

12 червня за сприяння народного депутата Владіслава Поляка та депутата Виноградівської міської ради Тараса Декета в коледж було передано 1400 захисних масок, 20 банок антисептика та три безконтактних термометри», – зазначено у пості.

Керівництво та колектив закладу висловили подяку депутатам за сприяння в організації роботи приймальної комісії.

«Директор ВДК МДУ Йосип Іваніга та колектив коледжу щиро вдячні за надану допомогу та підтримку молоді, що прагне здобувати освіту.

Приймальна комісія працюватиме в штатному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм, встановлених МОЗ», – зауважили автори допису.