icon clock21.12.2018
icon eye30
Спорт Фото

Напередодні Дня Святого Миколая відбувся дитячий турнір з шашок-64

У понеділок, 17 грудня, в приміщенні Підвиноградівської ЗОШ пройшов дитячий турнір з шашок-64, присвячений Дню Святого Миколая.
У змаганнях взяли участь 30 юних шашкістів різної вікової категорії – 15 із Виноградівської ЗОШ №8 та стільки ж дівчаток і хлопчиків із Підвиноградова.
Турнір проходив за швейцарською системою у п’ять турів, а призові місця між собою виборювали окремо хлопці і окремо дівчата.
Серед юнаків третє місце здобув підвиноградівець Давид Максимович, друге – його земляк Вадим Сідей, а перше виборов Дмитро Конар із Виноградова.
У дівчат всі три призові місця посіли спортсменки з Підвиноградова: третє місце – Ніколетта Вашкеба, другою стала Валерія Деяк, а перше місце посіла Софія Вантюх.
Всі учасники змагань були нагороджені грамотами і медалями, а також отримали солодкі подарунки від Святого Миколая. Висловлюємо безмежну вдячність депутату Підвиноградівської сільської ради Ігорю Вантюху за організацію районного турніру, а також Виноградівському спорткомітету за сприяння і підтримку у його проведенні. Окрема вдячність керівництву Підвиноградівської ЗОШ за надання приміщення.
Василь ТІВОДОР, тренер шашково-шахового клубу «Севлюш»