icon clock08.07.2016
icon eye35
Спорт Фото

На Виноградівщині завершився чемпіонат з міні-футболу

2 липня на спортмайданчику Виноградівської ЗОШ №4 у фінальній боротьбі районного чемпіонату з міні-футболу зійшлись команди «Олімп» з Виноградова та «Тисоуйлок» з Вилока.
Після напруженої гри матч завершився з рахунком 7:2 на користь виноградівської команди, яка й стала переможницею змагань. Решту призових місць розподілились так: ІІ місце посіла команда «Сірма» з села Дротинці, ІІІ місце – «Локомотив» з селища Королево. Всього за Кубок чемпіонату з міні-футболу, який проходив на Виноградівщині вперше, змагалося 10 команд району.
Зі словами привітань до футболістів звернувся голова Виноградівської райнної ради Віталій Любка. Він побажав командам цікавих матчів, а переможцям − й надалі доповнювати колекцію спортивних трофеїв. Крім того, керівник ради висловив сподівання, що чемпіонат з міні-футболу стане у районі традиційним і з року в рік набиратиме обертів та знаходитиме нових поціновувачів.
Переможці змагань отримали грошову винагороду. А 50 тисяч гривень з призового фонду учасники чемпіонату передали на лікування донечки військовослужбовця Емілії Матішинець. Батько дівчинки подякував футболістам та організаторам змагань за допомогу і повідомив, що наступного тижня маленькій Емілії проведуть операцію.
Прес-служба районної ради