icon clock04.08.2017
icon eye42
Новини Фото

Михайло Русанюк: «Продуктивна співпраця органів державної влади та громадськості – запорука розвитку громадянського суспільства»

Третього серпня за участі голови Виноградівської райдержадміністрації  та керівників структурних підрозділів державної адміністрації відбулося засідання Громадської ради при Виноградівській РДА.   
У вступному слові голови Михайло Русанюк наголосив на важливості співпраці державних органів з громадськістю, адже саме наявність такої співпраці свідчить про розвиток демократичного громадського суспільства.
Натомість голова громадської ради Йосип Дрошковці зазначив, що за часи наявності в районі такого органу як громадська рада, співпраця із органами влади ще ніколи не була такою продуктивною як сьогодні. В ході засідання було розглянуто ряд важливих для мешканців району питань, а саме: про порядок надання населенню субсидій та порядок безоплатного та пільгового відпуску ліків населенню. Керівники управління соціального захисту населення РДА та відділу охорони здоров’я надали з цього приводу вичерпну інформацію.
За повідомленням Виноградівської РДА