КРАЩА ЛИСТОНОША

Наталія Шимоня 35 років працює листоношею у Виноградівському відділенні «Укрпошти». За час її роботи не було жодного нарікання з боку користувачів послуг поштового зв’язку.
Жінка вже багато років заходить у кожний двір, довіреної дільниці. А розносить листоноша періодику жителям аж 18 вулиць, зокрема, Миру, Українська, Некрасова, Пархоменка, Димитрова, Макаренка, Гінцака, Космонавтів, Терешкової, Зелена, Гагаріна, Рощахівського, провулок Новий, Гречки, Квіткова, Тиха… Земляки нетерпляче її чекають, люблять поспілкуватися з дисциплінованим фахівцем, а ще вчасно отримувати пенсію, листи, газети. А ще листоноша пропонує користувачам різноманітні товари – від продуктів харчування до мийних засобів і це дуже хороша допомога, особливо для літніх людей, яким досить важко вибиратися у місто за всім необхідним.
Наразі планові показники Наталії Юріївни кращі у відділенні. Вона є прикладом наслідування для багатьох колег. Особливо слід відмітити старанність листоноші під час нинішньої передплатної кампанії – 76 районок виписала вона своїм користувачам, і це найкращий показник по всьому району. Редакція газети «Новини Виноградівщини» вирішила відзначити хорошу роботу Наталії Шимоні подарунком, який вручили листоноші саме у святковий день Старого Нового року – на Василя.
Любов ТОКАЧ
на фото: начальник Виноградівського поштового відділення Марія Ломпа, листоноша Наталія Шимоня, редактор газети «Новини Виноградівщини» Наталія Кобаль.