icon clock16.06.2016
icon eye23
Спорт Фото

Каріна Маді – срібна призерка чемпіонату області

Минулої неділі в Мукачеві відбувся чемпіонат області з шахів серед дітей віком до 12-ти років. У турнірі взяли участь 60 шахістів з різних районів Закарпаття. Виноградівщину представляли 9 юних вихованців шахово-шашкового клубу «Севлюш».
Хлопці змагалися за швейцарською системою (7 турів), а дівчата – за круговою. Найвищого успіху з-поміж виноградівців досягла віце-чемпіонка області Каріна Маді, яка лідирувала до останнього туру, проте у вирішальному поєдинку з суперницею з Ужгорода поступилася їй і відповідно зайняла друге місце. Серед наших хлопців найкраще зіграли в турнірі Арсеній Леньо, Євген Сабов, Андрій Чейпеш та Андрій Маркулинець, проте вони не доклали достатньо зусиль, щоб стати  призерами.
Поїздка  виноградівських шахістів на чемпіонат відбулася за ініціативи та сприяння  голови шахово-шашкового клубу «Севлюш» Євгенія Ярини. Він переконаний, що юним шахістам необхідно набувати практики та вдосконалювати свою майстерність. Задля цього й докладає зусиль для організації поїздок, тож діти мають можливість брати участь у всіх змаганнях, які проводяться на теренах краю.
Володимир КОБАЛЬ, тренер шахово-шашкового клубу «Севлюш»
НА ЗНІМКУ: срібна призерка чемпіонату області з шахів Каріна Маді під час нагородження.