icon clock03.09.2020
icon eye36
Політика Фото

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров з робочим візитом побував на Виноградівщині

29 серпня, в рамках робочого візиту на Виноградівщину, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров оглянув берегоукріплення річки Боржава у селі Великі Ком’яти, проінспектував проведення будівельних робіт Боржавської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, ознайомився з проведенням капітального ремонту дороги місцевого значення Великі Ком’яти – Вилок на ділянці Великі Ком’яти – Шаланки за кошти ДФРР.
Опісля, у великому залі адмінбудівлі районної ради відбулася зустріч, в ході якої Олексій Петров представив нового голову Виноградівської районної державної адміністрації Ігоря Вантюха та спільно з представниками правоохоронних органів, поспілкувався з мешканцями району щодо проблемних питань.
В ході візиту голова обласної державної адміністрації також ознайомився з діяльністю ТОВ «Сандерс-Виноградів» та роботою лінії для сортування сміття Чистий край «Виноградів». А на завершення робочої поїздки Олексій Петров відвідав буйволину ферму «Карпатський Буйвіл».

Виноградівська РДА