icon clock13.05.2016
icon eye15
Спорт Фото

Голова райради взяв участь у відкритті районного чемпіонату з міні-футболу

7 травня вперше на території Виноградівщини стартував районний чемпіонат з міні-футболу серед аматорських команд. У цей день відбувся перший тур чемпіонату серед десятьох команд, які зіграли на спортмайданчику Виноградівської ЗОШ №4.
Привітали футболістів з початком змагань голова районної ради Віталій Любка та заступник міського голови Василь Ціцей. Віталій Любка побажав командам спортивних здобутків та наголосив на тому, що районна рада всіляко підримуватиме проведення цього чемпіонату. Зокрема, зазначив він, районні депутати погодили Програму «Спортивний майданчик» на 2016–2020 роки. Цього року вона передбачає встановлення шістьох майданчиків на території району. Загалом чемпіонат триватиме до 2 липня, а матчі відбудуться у чотирьох населених пунктах – Виноградові, Королеві, Вилоці та Великих Ком’ятах.

Окрім того, на відкритті чемпіонату відбулася знаменна подія. Координатор Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів Михайло Роман повідомив, що всі учасники чемпіонату одностайно вирішили передати частину призового фонду на лікування донечки військовослужбовця − Емілії Матішинець. У дівчинки повна втрата слуху і 50 тисяч гривень – це якраз та сума, якої не вистачає для придбання кохлеарного імпланту та проведення операції. Мати Вікторія подякувала усім, хто долучився до цієї доброї справи, а це, у свою чергу, стало можливим заявдяки спонсорським коштам та підтримки депутата Закарпатської обласної ради Владіслава Поляка.
Прес-служба районної ради