icon clock04.09.2017
icon eye16
Новини Фото

Голова районної ради вивчав проблемні питання Веряцької амбулаторії

30 серпня, з метою вирішення актуальних проблем сімейної медицини, голова Виноградівської районної ради Віталій Любка разом з депутатом райради Михайлом Добошем відвідали амбулаторію в селі Веряця.
Відтак вони оглянули  кабінети, ознайомилися із забезпеченням медичними препаратами. Є тут і своя карета «швидкої». Однак будівлю амбулаторії, де обслуговують жителів двох населених пунктів Веряця та Горбки, вже два роки не обігрівають. На що скаржаться медпрацівники та пацієнти установи.
− Вирішити питання наразі з газопостачанням не вдається, немає необхідної документації, а в газовому господарстві кажуть − потрібно поряд будувати котельню, розповів головний лікар амбулаторії Борис Івегеш.
На сьогодні будівля амбулаторії знаходиться у власності сільської ради та передана в оперативне управління відділу охорони здоров’я Виноградівської РДА.
Питання щодо забезпечення амбулаторії теплом вивчатиметься, а також те, чому установа вже тривалий час працює в холодну пору без опалення, зазначив Віталій Любка.
Окрім того, Віталій Любка з Михайлом Добошем відвідали сільську бібліотеку, яка знаходиться по сусідству. Завідувачка Любов Гафинець розповіла про роботу установи та проведені заходи. Зокрема, тут також є проблеми з опаленням приміщення.