icon clock15.10.2020
icon eye48
Політика Фото

Голова райдержадміністрації та голова районної ради провели виїзну нараду у Виноградівському районному інклюзивно-ресурсному центрі

13 жовтня голова районної державної адміністрації Ігор Вантюх спільно з головою районної ради Віталієм Любкою та начальником відділу освіти райдержадміністрації Терезією Тодавчич провели виїзну нараду у Виноградівському районному інклюзивно-ресурсному центрі.
У ході наради директор комунальної установи «Виноградівський районний інклюзивно-ресурсний центр №1» Виноградівської районної ради Світлана Тодавчич інформувала керівництво району про діяльність центру. Інклюзивно-ресурсний центр — установа, яка сворена задля реалізації прав дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти. Основними його завданнями, є проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей, надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг, забезпечення системного та кваліфікованого супроводу дітей з особливими освітніми потребами.
Як зазначив голова райдержадміністрації, одним із пріоритетних завдань освіти району є формування інклюзивно-освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами.

Виноградівська РДА