icon clock06.03.2020
icon eye25
Культура Фото

Галерея «Імпасто» розпочала свою роботу в новому приміщенні

Перший день весни ознаменувався цікавою і насиченою мистецькою подією у нашому місті – урочистим відкриттям виставкової зали «Імпасто» в оновленому приміщенні, за новою адресою по вул. Гандери,7 (поблизу міського парку Перені). Картинна галерея відкрилася персональною виставкою живопису талановитої художниці Гелени Матій, а також на огляд відвідувачів свої роботи презентували поціновувачам образотворчого мистецтва юні вихованці виноградівської розважально-пізнавальної мистецької студії  «New Аrt».
На заході були присутні  керівництво міської ради та міські депутати, представники влади району, ініціативної групи громадських організацій міста, мистецька громадськість, юні художники зі своїми батькам, а також учасники  і викладачі сучасної розважально-пізнавальної студії мистецтв «New Аrt», силами яких і було підготовлено програму відкриття – яскраві вокальні та хореографічні номери.
З приємною подією у творчому житті Виноградова привітав мешканців та гостей нашого міста заступник міського голови Ігор Вантюх.

«Сьогодні ми зібрались у такій приємній атмосфері, щоб дати старт новому етапу роботи виставкової зали «Імпасто». Як ви всі пригадуєте, «Імпасто» розпочало своє існування у Виноградові у 2013 році. Протягом семи років галерея знаходилась в орендованому приміщенні. У зв’язку з розірванням договору оренди виникла нагальна необхідність перенесення галереї, щоб мешканці міста і надалі були в курсі мистецьких подій. Під час пошуку нового приміщення міською радою був обраний цікавий варіант для розташування виставкової зали. І ось саме сьогодні це оновлене та ошатне приміщення поблизу міського парку гостинно відкриває двері для творчих людей та поціновувачів мистецтва, а також для урочистого проведення творчих акцій, персональних виставок та інших культурно-масових заходів. Вітаю вас всіх з цією приємною подією у творчому житті нашого міста», – наголосив він.
Від імені міської ради Ігор Вантюх подякував всім, хто долучився до відкриття галереї «Імпасто», та щиро привітав художницю Гелену Матій з персональною виставкою.
На завершення урочистостей представники ініціативної групи громадських організацій міста подарували найменшим учасникам кольорові кульки  і чудовий святковий торт.
Вл. інф.