icon clock02.06.2016
icon eye24
Фото Цікаве

Фестиваль усмішок, ласощів і задоволення

У Міжнародний день захисту дітей в парку Перені БФ «Закарпатський будинок милосердя» на чолі з Анастасією Алатарцевою спільно з  районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і службою у справах дітей райдержадміністрації організували для виноградівської малечі справжній дитячий фестиваль. «Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися. Наш захід – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами нашої країни», – сказала Анастасія Алатарцева під час нашої розмови.
На заході були присутні заступник голови райдержадміністрації Єва Данич та головний спеціаліст служби у справах дітей РДА Василь Січ.

У парку спостерігався справжнісінький бебі-бум. Дорослі подбали про те, щоб всі учасники свята добре відпочили, повеселилися і взагалі гарно провели час. Тут  безкоштовно роздавали печиво та солодку вату, працював батут та надувний теремок, розмальовували дитячі личка аква-гримом. Крім того, можна було виграти призи, взявши участь у лотереї. Розважали присутніх клоуни та жартівники-аніматори, які проводили вікторини, спортивні змагання з віджимання для хлопчиків та скакалки для дівчаток тощо.

До заходу також долучилися працівники районної організації Товариства Червоного Хреста України разом зі своїм керівником Іриною Іжганайтіс, котрі підготували різноманітні інформаційні буклети, які роздавали діточкам, а також провели власну безкоштовну лотерею з цікавими призами. Тож відбою від бажаючих взяти в ній участь не було. Неподалік облаштувалися працівники дитячої бібліотеки, котрі проводили майстер-класи, проводився конкурс на кращий малюнок на асфальті, а на спортивному майданчику проходили змагання між вихованцями Виноградівської ДЮСШ та ДЮСШ «Колос». Дитячий фестиваль організаторам удався, адже пройшов так як і планувалося – з усмішками, ласощами та задоволенням.
Любов ТОКАЧ