Допоможімо маленькій Златці почути

До редакції звернулася мама дівчинки Тетяна Дудаш із проханням про фінансову допомогу. Кошти родині потрібні для того, аби відвезти семимісячну донечку Златку на обстеження до Києва.
Дівчинка народилася із вродженою вадою розвитку лівого вуха – мікротією, атрезією зовнішнього слухового проходу. Повне обстеження і остаточний діагноз можна отримати тільки у Києві в інституті Отолярингології ім. Коломійченка, позаяк у наших лікарнях відсутнє необхідне обладнання. Щоби дати дівчинці можливість чути, його необхідно зробити якнайшвидше. А чути дитинка може тільки з імплантом кісткової проводимості. Проводити операцію у такому маленькому віці не можна, тому Златці треба терміново встановити імплант Baha на бандажі.
Проїзд до Києва і все обстеження обійдеться родині приблизно в 15 000 гривень. На жаль, самотужки зібрати цю суму не можуть, бо чимало коштів витрачено на лікування Златки. А нещодавно Тетяна через хворобу втратила маму, на лікування якої теж були потрачені кошти. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих людей із проханням допомогти зібрати кошти для Златочки Дудаш, щоби вона могла почути.
Номер карти у ПриватБанку – 4149499152480396 (Дудаш Тетяна Геннадіївна – мама).