icon clock02.06.2016
icon eye35
Новини Фото

Депутат привітав Підвиноградівських випускників та подарував школі тенісний стіл

Депутат обласної ради від фракції «БПП – «Солідарність» Роман Фурман взяв участь у святі останнього дзвоника в Підвиноградівській ЗОШ І-ІІІ ступеня, а також презентував навчальному закладу цінний подарунок.
Близько 150 тисяч закарпатських школярів завершили черговий навчальний рік і відправилися на літній відпочинок. За винятком випускників, на яких чекає гаряче у всіх значеннях слова літо.
Саме їх, випускників, які, як мовиться, вступають зараз у доросле життя, насамперед привітав Роман Фурман, побажавши їм успіхів під час вступної кампанії.
«Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя», – звернувся до учнів депутат обласної ради.
Він побажав випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів та висловив сподівання, що знання, отримані в школі, стануть запорукою майбутніх здобутків, допоможуть  досягти омріяних вершин у майбутній діяльності.
Крім випускників, вітання отримали також педагоги Підвиноградівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ст., а вчитель хімії Марина Мар’ян була нагороджена грамотою Закарпатської обласної ради за успіхи у професійній діяльності.
Насамкінець Роман Фурман подарував Підвиноградівській школі тенісний стіл. Вибір для подарунку саме спортивного інвентарю був невипадковий, адже цьогоріч класним керівником випускників був учитель фізкультури.
Прес-служба депутата обласної ради