ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

Результативною формою роботи служби зайнятості з пошуку претендентів на вільні робочі місця та профорієнтацію на правильний вибір професії є проведення Днів відкритих дверей у навчальних закладах.
Так, 15 березня Виноградівською районною філією Закарпатського ОЦЗ спільно з ВПУ №34 м. Виноградів було проведено «День відкритих дверей навчального закладу».
В заході взяли участь учні 9-11-х класів Сасівської ЗОШ, Чорнотисівської ЗОШ та Чепівського НВК. Учасники заходу мали можливість ознайомитися з історією навчального закладу, правилами прийому, переліком професій, за якими здійснюється навчання. Майстри виробничого навчання продемонстрували вироби студентів та показали учням з чим їм доведеться стикнутися під час навчання.
У рамках вищевказаного заходу, було проведено презентацію Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України. Заступник начальника відділу укомплектування Олексій Манік розповів про професію «прикордонник» та ознайомив присутніх з порядком відбору на дану посаду, надав інформацію про можливість здобуття спеціальності «прикордонник» у Хмельницькій академії на державній основі, з повним державним забезпеченням, проінформував про умови вступу, порядок навчання та можливість працевлаштування. Також, запрошені представники ринкоутворюючих підприємств району ПрАТ «Виноградівська пересувна механізована колона №78», ПрАТ «Гроно-Текс» та ТОВ «Райдуга» наголосили на важливості отримання освіти та з наявними актуальними вакансіями.
Захід проходив цікаво і жваво, по завершенні дехто з школярів вже попередньо прийняли остаточне рішення вступати у ВПУ №34.
Виноградівська районна філія Закарпатського ОЦЗ