icon clock25.11.2021
icon eye68
Спорт Фото

БОКСЕРИ СК «НОКАУТ» – СРІБНІ ПРИЗЕРИ ТУРНІРУ

Завершився XII Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Володимира Тунаєва, який 12-14 листопада проходив у м. Хуст. Близько 200 учасників із різних куточків України приїхали сюди показати чудові поєдинки і отримати статус переможця турніру.

Виноградівський БК «Нокаут» на замаганнях представляло 12 учасників. Наші спортсмени провели нелегкі поєдинки як із земляками, так і з гостями турніру із Донецька, Львова, Перегінська, Косова… Воля до перемоги, яка переповнювала кожного з них, наповнила скарбничку нашого клубу медалями різного гатунку: 5 золотих, 4 срібних, 3 бронзові і, звичайно, командний кубок за 2 місце.

Щира подяка нашим спортсменам за старання і жагу до перемоги, які дають такі відмінні результати. Батькам дякуємо за величезну підтримку, а тренерам – Олегу Стангрету і Володимиру Свореню за працю, яку вкладаєте у розвиток дітей. Дякуємо Федерації боксу Закарпатської області за співпрацю. Рік тому ми разом розгорнули чистий аркуш і почали писати історію Виноградівського боксу і радіємо, що в нас все виходить дуже добре. Бо командна робота – завжди приносить результат!

Людмила СВОРЕНЬ