icon clock09.09.2021
icon eye479
Фото Цікаве

БЕРЕГІВСЬКУ ПОЛІЦІЮ ОЧОЛИВ 33-РІЧНИЙ МАЙОР МИХАЙЛО ВАРГА

Така нерядова для Берегівщини подія сталася у вівторок, коли о 10 год. зрана цю вельми приємну презентаційну місію в актовій залі державної служби внутрішніх справ виконав керівник ГУНП в Закарпатській області Ярослав Колесник.
Новопризначений керівник поліції Михайло Варга у присутності майже сотенного колективу берегівських поліціянтів отримав із вуст обласного очільника позитивну характеристику й хорошу оцінку своєї дотеперішньої діяльності. Йдеться про результативну роботу в кількох підрозділах обласного поліцейського відомства.
А на місці відчули це також усі офіцери, весь колектив поліційного відділу, бо дотепер більше місяця новий керманич у статусі в. о. усі питання вирішував грамотно, коректно, розумно та відповідально. Тут не виникало скандалів чи непорозумінь між начальником і підлеглими. Словом, панував розмірений трудовий ритм, що в силовій службі, де в руках у кожного зброя, неабияк важливо.
Полковник Ярослав Колесник, який на берегівське представлення прибув із головним кадровиком з ГУ закарпатської поліції, у своєму презентаційному слові висловив сподівання, що місцеві правоохоронці, як і минулими роками, знову стануть в краї кращими й завойовуватимуть передові позиції та титули (прикро, що цього не чули представники районної влади: нікого на цій церемонії не було ані з ради, ані з адміністрації – такого не пам’ятаю, адже з журналістським мандатом ходив на аналогічні представлення 15 попередніх очільників цієї правоохоронної структури).
Отже, потенціал для такого поступу є! Бо донедавна вони в обласному рейтингу були останні. Ситуацію слід виправляти – якнайшвидще. Вітаємо всіх, хто у складі нової команди поліціянтів на чолі з Михайлом Варгою боротиметься зі злочинами та дбатиме про порядок у прикордонній Берегівщині.
Додамо: новий районний поліцейський очільник має вищу юридичну освіту (навчався в УжНУ), живе в Ужгороді, а родом із села Зняцево Мукачівського району. Перед ним тут по півроку працювали Іван Трофіл і Василь Вурста, які відповідно переведені на роботу в ГУНП та Іршаву.
Як журналіст, буду радий співпрацювати з новим керівництвом БВП, аби люди мали інформацію про те, яке криміногенне становище в регіоні, як борються зі злочинністю, чим та як живе ця правоохоронна структура, що покликана вдень і вночі боронити громадян від негативних проявів і порушників громадського спокою.
Щодо заступників берегівського начальника, то ними, за словами останнього, стали Василь Кондраш (слідство), Павло Гулей (кримінальний блок) і Степан Кантор (громадська безпека). Вирішується питання вакансії «першого зама», яка натепер залишається вільною, але найближчим часом буде заповнена.
Ось у такому складі на чолі з майором Михайлом Варгою «стартувала» берегівська поліція сьомого вересня, аби знову завоювати довіру серед місцевого населення та поліпшити роботу.

Михайло ПАПІШ