icon clock13.10.2016
icon eye32
Кримінал Фото

А у Виноградові крадуть дітей?

Це питання зараз дуже хвилює всіх жителів району. Адже про те, що, невідомі роз’їжджають на автомобілях вулицями населених пунктів і крадуть дітей багато говорять на вулицях, пишуть в соцмережах. Одні кажуть – гуляє педофіл, інші – чорні трансплантологи. Ці версії реальні чи фейкові? Про це ми поцікавилися у начальника Виноградівського відділення поліції, підполковника Івана Бедринця.

– Це питання є дуже доречним, адже виноградівчани мають знати, що слухи про крадіїв дітей є видуманими. Жодної реєстрації по викраденню людей до Виноградівського відділення поліції не надходило. У неділю один дідусь повідомив у чергову частину про те, що в селі Руська Долина до його онуків приставали невідомі, навіть описали автівку кривдників. Групи швидкого реагування негайно виїхала на місце події. Згодом діти зізналися, що вони просто хотіли пожартувати. А от конкретних випадків нема. Недавно я був в Ужгороді на нараді, де йшлося і про цю тему. На щастя і в найближчих сусідніх нам районах подібних випадків нема, тож батьки можуть спати спокійно, – запевняє Іван Іванович. – Та слід зазначити, що в разі певних пересторог, всі мають можливість телефонувати за номером «102», або на пряму звертатися до чергової частини відділку нашої поліції. Щодня чергові наряди поліції здійснюють по 30-35 виїздів на виклики громадян. Тож ми завжди на поготові оперативно реагувати на всі звернення громадян, аби ті почували себе у безпеці.

Щодо оприлюдненої обласним відділом комунікацій поліції інформації про те, що в місті виявили підлітків із наркотичною речовиною, підполковник Бедринець підтвердив: «Дійсно затримано двох студентів училища. Наразі речовину відправлено на експертизу і її власники нестимуть адміністративну або кримінальну відповідальність передбачену законом. Відповідна робота було проведена і з батьками. Наразі в цьому напрямку проводиться профілактична робота». 

Наталія Кобаль