icon clock30.07.2015
icon eye29
Спорт

ДЕСЯТИЙ ЮВІЛЕЙНИЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР

пам’яті Георгія Кірпи зібрав близько півсотні спортсменів з усіх куточків області. І відбувся він уже за традицією у затишному фойє Ужгородського залізничного вокзалу. Цікаво було спостерігати за здивованими пасажирами, які аж ніяк не сподівалися у будівлі вокзалу стати свідками шахових змагань.
Регламент турніру – швейцарська система в 9 турів по 15 хвилин до кінця партії кожному учаснику. Переможцем меморіалу став мукачівець Василь Гуйван. Найкращий результат серед виноградівців показав Володимир Кобаль, який посів 5-те місце. На турнірі було багато призів в різних номінаціях, зокрема, з-поміж жінок відзначено було нашу землячку  Ольгу Захарець.
Організація змагання була традиційно на високому рівні. Про це подбали керівники обласної шахової федерації та головні натхненники турніру – очільникиУжгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас та Юрій Косюк, які  забезпечили кожному учаснику змагання комфортні умови гри, призи, сувеніри із символікою «Укрзалізниці», а також нагодували шахістів смачним обідом.
Вл. інф.