icon clock11.12.2015
icon eye50
Суспільство

ПОДЯКУВАЛИ ЛЮДЯМ ДОБРОЇ ВОЛІ

З нагоди Міжнародного дня волонтера голова районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко за «круглим столом» зустрілися з волонтерами Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів.
У вступному слові Віталій Любка зазначив, що волонтери першими стали на допомогу українським військовим і їх роль у протидії агресору є надзвичайно важливою. Адже волонтери – це люди, які жертвують власним часом і докладають всіх зусиль для того, аби наближати нашу спільну перемогу. Кожен із них це робить за покликом душі, не чекаючи якихось нагород. Від імені районної ради і від себе особисто він висловив щирі слова подяки кожному присутньому за ту доброчинну роботу, яку вони проводять, адже вона дуже важлива та необхідна у цей непростий для нашої держави час і заслуговує найвищої оцінки. Керівник райради запевнив, що докладатиме максимум зусиль, аби допомагати волонтерам району і всіляко їх підтримувати. Побажав всім присутнім сил та наснаги у нелегкій, але такій потрібній справі.
За визначну роль в організації матеріальної та моральної підтримки учасників антитерористичної операції, що проводиться на Сході України, активну громадську позицію, безкорисливу працю на благо процвітання і миру держави подяками районної ради нагороджено кращих волонтерів району: Михайла Романа, Марію Феневгазі, Наталію Товт, Віру Столець, Ольгу Гал (старшу), Ольгу Гал (молодшу), Лесю Стець, Анастасію Старосту, Мальвіну Савинець, Ольгу Шерегі, Мальвіну Прошкіну, Юрія Морозовича, Мирослава Свиду  та інших.
Учасники зустрічі розповіли про свою волонтерську роботу, поділилися досягненнями і напрацюваннями, внесли свої пропозиції щодо налагодження співпраці з районною владою, а також із сільськими радами. Координатор руху підтримки закарпатських військових – Виноградів Михайло Роман відзначив, що надзвичайно приємно відчувати з боку влади таку увагу до діяльності волонтерів, особливо, яка є наразі. Висловив сподівання, що й у подальшому вони будуть ще тісніше контактувати і співпрацювати. Подякував усім волонтерам за активну і злагоджену роботу, побажав здоров’я, сили й надалі разом працювати на благо наших воїнів, на благо української держави.
Любов ТОКАЧ