icon clock15.01.2016
icon eye51
Політика

Голова Виноградівської райдержадміністрації провів зустріч із делегацією з Височіни

14 січня відбувся візит делегації із Чехії, на чолі із головою крайового уряду Височіни, у школу села Онок. Там відбулася зустріч делегації та голови обласної ради із головою та першим заступником голови Виноградівської райдержадміністрації.
Під час зустрічі обговорено можливості подальшої співпраці у плані впровадження на Виноградівщині енергозберігаючих технологій. Зокрема, імовірного співфінансування заміни вікон у школі села Онок.
Голова Виноградівської райдержадміністрації зауважив, що фінансова допомога Височіни для Оноцької школи дасть можливість зекономити кошти району, і в майбутньому направити їх на будівництво нового корпусу школи. Ця проблема є особливо актуальною для школярів, адже сьогодні їм доводиться навчатися у дві зміни.
*   *   *
Того ж дня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації відбулася робоча нарада про підготовку до відзначення Дня Соборності України.
Участь у нараді взяли: керівник апарату райдержадміністрації Юрій Продан, заступник керівника апарату – начальник відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх, в. о. начальника відділу освіти управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Антон Балаж та начальник відділу культури райдержадміністрації Василь Югас.
На нараді обговорили та затвердили план заходів, приурочених Дню Соборності України, який включає в себе проведення тематичних заходів у школах та культосвітніх закладах району.
Перший заступник голови райдержадміністрації доручила присутнім розробити сценарій урочистого заходу біля пам’ятника Тарасу Шевченку, приуроченому Дню Соборності України.
Виноградівська РДА